Hjem » Velkommen

Velkommen

Velkommen til boligkroatien.dk

Hej vi er en dansk familie som de sidste 6 år har boet og arbejdet i Split Kroatien hvor vi driver firmaerne Solitum og Dencro, i de år vi har været her har vi tilbagelagt mere end 200.000 km i landet, så vi har stort set været i alle hjørner af Kroatien, hovedsagelig i arbejdsøjemed med også privat, de private ture kan i læse mere om på vores blog om Kroatien.

I gennem årene har vi naturligvis fået opbygget et stort netværk hernede, såvel professionelt som privat, de som allerede kender lidt til Kroatien ved at netværk hernede er ekstremt vigtig hvis man vil have ting til at ske. Da vi samtidig har modtaget en hel del forespørgsler fra Danmark om køb af bolig og investeringsmuligheder i Kroatien, har vi besluttet at bruge vores netværk og erfaring fra landet til at lave den (forhåbentlig) bedst blog om bolig og investeringer i Kroatien.

Da vi selv ikke er eksperter på dette område, og ikke selv er har den nødvendige uddannelse som ejendomsmægler, har vi valgt at optræde som internet formidler, hvilket vil sige at vi præsentere ejendommen som er til salg gennem privat personer eller mæglere.

Vi kan anbefale an man får professionel hjælp i salgsprocessen, hvilket vil sige rådgivning om køb af ejendom og investering i Kroatien, dette inkludere at finde de rigtige objekter og tjekke om papirerne på det pågældende objekt, er korrekte.

På vores engelske pendant til denne side har vi sammensat et ekspert panel bestående af erfarende engelske talende ejendomsmægler, de kan være behjælpelig med de mest almindelige spørgsmål i forbindelse med ejendomshandel og de kan hyres som konsulenter til mere komplicerede sager.

Expert panelet kan blandt andet være behjælpelig med at anbefale engelske talende advokater i de fleste dele af landet.

VIGTIGT: Ifølge kroatisk lovgivning må ”legal Advices” lovmæssig rådgivning kun gives af Advokater, vores Expert team har naturligvis styr på stort alt i forbindelse med køb af ejendom i Kroatien, men i forbindelse med en ejendomshandel bliver man nød til at have en Advokat involveret, hvilket medførere lidt ekstra omkostninger.

På vores engelske side www.propertyincroatia.net kan du finde detaljerede informationer om købs processen, brug eventuelt google translate til at oversætte siden.

Da boligkroatien.dk (solitum d.o.o) kun er online formidler, kan boligkroatien.dk ikke holdes ansvarlige for rigtigheden af oplysningerne angående de enkelte ejendomme.