Featured »

|

I følge avisen Vecernji list, er ca. 40 % af Kroatiens ejendomsmæglere bukket under igennem de sidste 18 måneder, pga. manglende salg.
På et netop afholdt forum for ejendomsmæglere, blev der diskuteret hvad de enkelte ejendomsmæglere kan …

Læs den fulde historie »
A: 0-50.000 Euro

Ejendomme, grunde, lejligheder, investeringsobjekter i dette prisleje.

B: 50.001-100.000 Euro

Ejendomme, grunde, lejligheder, investeringsobjekter i dette prisleje.

C: 100.001-150.000 Euro

Ejendomme, grunde, lejligheder, investeringsobjekter i dette prisleje.

D: 150.001-250.000 Euro

Ejendomme, grunde, lejligheder, investeringsobjekter i dette prisleje.

E: 250.001 - ?

Ejendomme, grunde, lejligheder, investeringsobjekter i dette prisleje.

Hjem » Markedsdata

Kroatien Ejendomsaktion et stort flop

Indsendt af

Croatian Real estate marketDen globale økonomiske krise har også ramt ejendoms marked i Kroatien, på grund af stagnationen i salget, beslutte et ejendomsmægler firma at starte et nyt projekt hvor de ville forsøger at sælge ejendomme på aktioner.

Denne form for salg har endnu ikke været afprøvet på det kroatisk boligmarked, så i juni grundlage ejendoms selskabet CenterNekretina co. et nyt selskab Auction Property Ltd. sammen med Euro Group property Auctions som til dagligt har base i London. Meningen var at det nye selskab skulle organisere flere ejendoms aktioner i Kroatien, og på denne måde forsøge at vække det ”søvnige” ejendoms marked. 

Ejendoms aktioner er en meget populær måde at sælge og købe på verden over, ifølge CenterNekretina skulle denne måde at købe/sælge på være en fordel, i forhold til salg gennem klassiske ejendoms firmaer.

Det var meningen at den første aktion skulle indeholde tilbud fra alle ejendoms firmaer i Kroatien, så som huse, lejligheder, villaer, forretningslokaler, kontorlokaler, ikke færdigt byggede projekter, hoteller, restaurant lokaler osv.

CenterNekretina organiserede den første ejendoms aktion i Kroatien søndag den 26. september på hotel Antunovic i Zagreb. Der var omkring 50 ejendomme – mest privat huse, villaer, lejligheder og et lille antal af forretnings lokaler, kontorer og et par land stykker til salg.

Nyheden om denne aktion var reklameret kraftigt på flere internet portaler, i aviser og magasiner. Organisationen regnede med at denne aktion ville sparke gang i markedet igen, som i den sidste lange periode kun har haft udbud med ingen købere.

Desværre FLOPPEDE aktionen TOTALT, der var kun registret 15 mulige køber og ingen af de 52 ejendomme blev solgt. Køberne mente at priserne var alt for høje. Direktøren Mila Hovart fra firmaet Tehnika havde regnet med meget mere af denne aktion, hendes firma havde et par forretnings lokaler til salg og selvom de havde sat prisen 50% ned var der ingen interesse fra køberne.

CenterNekretnina har ikke meldt ud om de vil forsøge med en aktion på et senere tidspunkt, men umiddelbart er en sådan start jo ikke den allerbedst basis.

Billede: en skuffet køber eller sælger, vi ved det ikke…

Tags: , , ,